User: Pass:

 

Beste bezoeker,

Ons project is gestart in een periode dat we zelf vrijgezel waren en vonden dat hetgeene dat er online beschikbaar was van oa speeddating etc ondermaats was.

Hierop hebben wij zelf onze website en community in elkaar gebokst hoe het volgens ons beter kon. Wij geven je op deze site niet enkel de dates maar ook een platform om mensen te leren kennen, zien waar de personen die je interessant vindt heengaan...

Waar vele sites enkel speeddates geven zonder platform geven wij je een heel ruim gamma, een avondje iets gaan eten en bowlen, een citytrip, een weekendje weg... het zijn maar enkele voorbeelden uit heel ons gamma. Het hoofddoel is om een leuke avond tegemoet te gaan en dan kan er nog steeds iets uit voortvloeien al ligt dit grotendeels aan jezelf hoe graag je dit wilt. Ook organiseren wij ook af en toe de klassieke speeddates, op deze site is er een platform en ondersteuning zodat je op de date en erna beter je slag kan slaan.

Kort gezegd kan je op deze site onze leden bekijken en klikken op wie je interessant vindt. Als je dan in onze agenda kijkt kan je zien of er leden die je intressant vond naar deze activiteit gaan. Communicatie kan pas vanaf dat je met de persoon naar dezelfde activiteit bent geweest. Hierna kan je het contact steeds stoppen wanneer je zelf wilt.

De leeftijden die hiervoor in aanmerking komen zijn 21 tot 40 jaar. Opgedeeld in 2 groepen: 21 tot 30 jaar en 31 tot 40 jaar. Zodat je toch nog steeds wat bij leeftijdsgenoten zit.

Beste bezoeker,

Nu is het echter aan jou, registreer je snel als dit nog niet gebeurd is en hopelijk tot snel op 1 van onze activiteiten !

Het Zinzer team !

 

© Zinzer 2020